Куманово

Температура: 10°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 31865.93 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

17.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 

петок

19.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

21.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
умерено облачно