Куманово

Температура: -2°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 32035.25 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

24.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  12°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  20°
умерено облачно