Куманово

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 18.12.2017 11:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

18.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 

утре

19.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

20.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

21.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-8°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

24.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

понеделник

25.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-6°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-6°  | 
умерено облачно