Куманово

Температура: 16°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

26.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  16°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  18°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
локални врнежи и грмежи