Куманово

Температура: 13°
Влажност: 67%
Атм. притисок: 32069.11 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

18.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
претежно облачно