Куманово

Температура:
Влажност: 69%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

24.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

утре

25.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно