Куманово

Температура: 21°
Влажност: 28%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 23.09.2017 13:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

23.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

26.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  21°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  21°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  22°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  23°
умерено облачно