Куманово

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 24.11.2017 10:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

24.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-4°  |  11°
претежно облачно

утре

25.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
претежно облачно

петок

01.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
локални врнежи