Куманово

Температура: 12°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 32577.07 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

21.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

22.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  23°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  23°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  23°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
претежно облачно