Куманово

Температура: -4°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 32306.16 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

26.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-8°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-10°  |  -2°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-15°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-2°  | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
претежно облачно