Куманово

Температура: 14°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

05.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

06.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  26°
умерено облачно

недела

07.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  22°
облачно

понеделник

08.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

09.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

среда

10.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

четврток

11.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

петок

12.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

13.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

14.12
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
умерено облачно