Куманово

Температура: 14°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 23.08.2017 09:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

23.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  26°
сончево

утре

24.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  27°
сончево

петок

25.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
12°  |  32°
сончево

недела

27.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
13°  |  33°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
14°  |  32°
сончево

вторник

29.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
16°  |  32°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
16°  |  32°
сончево

петок

01.09
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
16°  |  32°
сончево