Куманово

Температура: 20°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 32509.34 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

22.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  14°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  14°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  16°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  16°
умерено облачно