Куманово

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 32577.07 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

22.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

среда

25.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  13°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  14°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  16°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  16°
умерено облачно