Куманово

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 32577.07 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

19.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 

утре

20.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  10°
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  11°
облачно

сабота

24.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 | 
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

понеделник

26.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-4°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
-1°  | 
претежно облачно