Куманово

Температура: 14°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Куманово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Куманово - Временска прогноза за Куманово

денес

04.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

05.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  26°
умерено облачно

недела

06.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  22°
облачно

понеделник

07.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

08.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

среда

09.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

четврток

10.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

петок

11.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

12.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

13.06
Времето во Куманово - Временска прогноза за Кумановотемпература:
 |  22°
умерено облачно