Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 32272.30 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 22.02.2018 00:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

22.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
локални врнежи

утре

23.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
облачно

недела

25.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
снег

понеделник

26.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-7°  |  -1°
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-8°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-4°  | 
претежно облачно

сабота

03.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
претежно облачно