Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 32340.02 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

20.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 

утре

21.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 

вторник

23.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-4°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно