Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 31967.52 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

17.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
умерено облачно