Македонска Каменица

Температура: 14°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 32407.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

26.09
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

27.09
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  26°
умерено облачно

недела

28.09
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  22°
облачно

понеделник

29.09
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

30.09
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

среда

01.10
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

четврток

02.10
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

петок

03.10
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

04.10
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

05.10
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  22°
умерено облачно