Македонска Каменица

Температура: -3°
Влажност: 81%
Атм. притисок: 32475.48 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

19.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 

недела

21.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
претежно облачно