Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 32069.11 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

21.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 

утре

22.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 

вторник

23.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно