Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 32373.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

21.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 

петок

23.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  11°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  16°
умерено облачно