Македонска Каменица

Температура: 18°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 31967.52 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

17.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  20°
облачно

утре

18.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  11°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
претежно облачно

петок

23.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  12°
локални врнежи