Македонска Каменица

Температура:
Влажност: 73%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

20.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

21.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

22.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  11°
сончево

петок

24.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
претежно облачно