Македонска Каменица

Температура: 17°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 32441.62 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

28.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
15°  |  29°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  32°
сончево

недела

30.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  35°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
18°  |  36°
сончево

вторник

01.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  35°
сончево

среда

02.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  35°
сончево

четврток

03.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
18°  |  36°
сончево

петок

04.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
18°  |  35°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
18°  |  35°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
19°  |  36°
претежно сончево