Македонска Каменица

Температура: 28°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 32441.62 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

26.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  34°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
17°  |  33°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
20°  |  36°
сончево

четврток

29.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
21°  |  37°
сончево

петок

30.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
21°  |  37°
сончево

сабота

01.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
21°  |  38°
сончево

недела

02.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
20°  |  31°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  26°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
15°  |  29°
претежно сончево