Македонска Каменица

Температура: -5°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 32272.30 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

26.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-5°  |  -1°
снег

утре

27.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-6°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-8°  |  -2°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-13°  |  -1°
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
-2°  | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

05.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  13°
претежно облачно