Македонска Каменица

Температура: 19°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонска Каменица е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменица

денес

29.05
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
11°  |  29°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
13°  |  28°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  26°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  27°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  26°
умерено облачно

понеделник

05.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  25°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
15°  |  25°
локални врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Македонска Каменица - Временска прогноза за Македонска Каменицатемпература:
16°  |  26°
локални врнежи и грмежи