Македонски Брод

Температура: -8°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 33955.67 hPa
Ветар: 3.22 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

утре

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
снег

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

вторник

27.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  10°
претежно ведро

сабота

31.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  14°
претежно облачно

недела

01.04
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  15°
претежно ведро

понеделник

02.04
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
умерено облачно