Македонски Брод

Температура:
Влажност: 73%
Атм. притисок: 30172.73 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

17.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

утре

18.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 

понеделник

22.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -3°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -3°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -3°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-10°  | 
умерено облачно