Македонски Брод

Температура: 12°
Влажност: 50%
Атм. притисок: 33806.33 hPa
Ветар: 24.14 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

17.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  13°
претежно облачно

утре

18.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

19.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 

четврток

22.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-9°  |  -2°
снег

петок

23.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-9°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  |