Македонски Брод

Температура: -2°
Влажност: 75%
Атм. притисок: 31019.33 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -1°
претежно сончево

утре

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

петок

02.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи