Македонски Брод

Температура: -3°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 30646.83 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

19.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

недела

21.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

понеделник

22.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-9°  |  -1°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-10°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
претежно облачно