Македонски Брод

Температура:
Влажност: 43%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

23.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  | 
претежно облачно

утре

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
претежно облачно