Македонски Брод

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30545.24 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 22.02.2018 21:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

22.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 

утре

23.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

недела

25.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -3°
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-13°  |  -2°
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-12°  | 
снег

петок

02.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи