Македонски Брод

Температура: -1°
Влажност: 99%
Атм. притисок: 30612.97 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

20.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

утре

21.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

четврток

22.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 

недела

25.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
претежно облачно