Македонски Брод

Температура: -3°
Влажност: 73%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

21.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  |  10°
сончево

петок

24.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
претежно облачно