Македонски Брод

Температура:
Влажност: 55%
Атм. притисок: 33909.62 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

18.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  -17°
локални врнежи

утре

19.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

среда

21.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -2°
снег

петок

23.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

вторник

27.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  |