Македонски Брод

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 34196.44 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

21.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  | 
снег

утре

22.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -5°
снег

петок

23.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -3°
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
снег

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

среда

28.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
претежно ведро

четврток

29.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
локални врнежи