Македонски Брод

Температура:
Влажност: 76%
Атм. притисок: 30579.10 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

16.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 

четврток

18.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-10°  |  -2°
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -1°
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  |  -2°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно