Македонски Брод

Температура:
Влажност: 71%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 16.01.2018 12:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

16.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

четврток

18.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

недела

21.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

понеделник

22.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-10°  |  -2°
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  |  -1°
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-15°  |  -3°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-12°  | 
умерено облачно