Македонски Брод

Температура: 18°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 30883.88 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

24.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

25.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  13°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  12°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  15°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  17°
претежно облачно