Македонски Брод

Температура: 17°
Влажност: 34%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

23.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  |  18°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  17°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  14°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  15°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  13°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  14°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  18°
претежно облачно