Македонски Брод

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30883.88 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 24.11.2017 09:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

24.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
претежно облачно

утре

25.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

вторник

28.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 

петок

01.12
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

недела

03.12
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  |