Македонски Брод

Температура: 14°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

29.05
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  16°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  19°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  21°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  22°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
11°  |  21°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
10°  |  18°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
11°  |  18°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
11°  |  18°
локални врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
11°  |  18°
локални врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
10°  |  20°
умерено облачно