Македонски Брод

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 33966.85 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

19.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
умерено облачно

утре

20.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

21.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 

четврток

22.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -4°
снег

петок

23.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  |