Македонски Брод

Температура: -1°
Влажност: 99%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

19.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

утре

20.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

среда

21.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

четврток

22.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

петок

23.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-4°  | 

недела

25.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
претежно облачно

понеделник

26.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег