Македонски Брод

Температура: -7°
Влажност: 94%
Атм. притисок: 34276.70 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Македонски Брод е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Брод

денес

22.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-5°  |  -3°
снег

утре

23.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-8°  |  -2°
снег

сабота

24.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-6°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-1°  | 

понеделник

26.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-2°  | 

среда

28.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 | 
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  12°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Македонски Брод - Временска прогноза за Македонски Бродтемпература:
 |  15°
умерено облачно