Неготино

Температура:
Влажност: 83%
Атм. притисок: 33355.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

22.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

23.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  19°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
умерено облачно